Чт, 2024-03-28, 15:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Вице-президент Европарламента Ричард Чарнецкий подтверждает готовность ЕП поддержать Украину в вопросе введения Евроосюзом безвизового режима для Украины в 2016 году.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-07-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За перші два квартали 2015 року коаліція у Верховній Раді зуміла виконати лише третину своїх зобов’язань, записаних у коаліційній угоді. Про це свідчать дані аналізу Комітету виборців та РПР.


 

Президент Петро Порошенко помилував 30 засуджених у червні-липні. Про це на брифінгу в п'ятницю сказав глава департаменту з питань помилування Адміністрації президента Олександр Букалов.


 

У Донецькій області на лінії розмежування між нульовим кілометром та контрольно-пропускними пунктами планують створити логістичні центри, де буде відкрито термінали "Ощадбанку" для отримання пенсій.


 

З 15 липня 2015 року ДТЕК "Дніпрообленерго" змушена була частково обмежити постачання електроенергії великим споживачам - Державному підприємству "Південному машинобудівному заводу ім. Макарова". Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.
 


 

Україна розраховує отримати другий транш на суму 600 млн євро в рамках макроекономічної допомоги від Європейського Союзу наприкінці 2015 року, а також третій транш на аналогічну суму в першому кварталі 2016 року.


 

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявляє, що з 24 липня 2015 року в Україні Комуністична партія України, а також інші комуністичні партії більше не мають статусу політичної партії.


 

На території державного підприємства "Мурафський кар'єр" у Шаргородському районі 23 липня стався конфлікт із застосуванням мисливської зброї між працівниками охоронної фірми та невідомими особами, двох з яких затримано.


 

Сьогодні, 24 липня, - час "Ч" для України, коли країна повинна виплатити купон за єврооблігаціями на 120 млн дол. На думку аналітиків, якщо Україна виплатить гроші, це буде означати налаштованість Києва на досягнення угоди з кредиторами.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільно напруженою, протягом минулої доби, 23 липня, проросійські бандформування здійснили 78 обстрілів позицій наших захисників, з них – 35 у період з 18-ї по 24-ту годину.


 

Лікувально-діагностичні центри, які спеціалізуються на конкретних захворюваннях або мають досить широкий спектр медичних послуг, розташовані в різних країнах.