Пт, 2024-04-19, 08:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Киевляне победили 2:0, Хачериди и Драгович были удалены. В матче второго тура чемпионата Украины "Динамо" обыграло "Олимпик". Поединок в субботу прошел на НСК "Олимпийский" в Киеве и завершился со счетом 2:0.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Напередодні довиборів на 205-му окрузі на в'їздах до Чернігова застосовується тактика мобільних блокпостів, яка являє собою спільне патрулювання працівників ДАІ, бійців спецпідрозділів та Нацгвардії.


 

Президент України Петро Порошенко повідомив, що останні переговори в "нормандському форматі" принесли певний прогрес у контексті врегулювання ситуації на сході країни.


 

В западных, южных, северных и центральных областях Украины на воскресенье объявлено штормовое предупреждение. Об этом сообщает пресс-служба Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям.


 

Міжнародний валютний фонд виділить Україні черговий транш фінансової допомоги в розмірі 1,7 млрд доларів. Це стало можливим після того, як Верховна Рада ухвалила низку необхідних законів, а президент країни підписав їх.


 

 

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла у фінал змагань у парному розряді на турнірі WTA у Стамбулі. У півфінальному матчі зустрілися два українсько-російські дуети.


 

Київська міська рада вчора, 23 липня 2015 року, погодила створення на Лівому березі столиці парку імені російського рок-музиканта Віктора Цоя. Про це повідомляє прес-служба Київради.


 

Президент України Петро Порошенко застосував право вето щодо законопроекту №2676 про внесення змін до закону "Про житлово-комунальні послуги" (щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам).


 

В Киеве в субботу, 25 июля, в связи с проведением футбольного матча могут ограничить вход на трех станциях метрополитена, сообщили в КГГА.