Сб, 2024-04-20, 05:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Про це сказав президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками Архієпископа Константинополя, Вселенського Патріарха Варфоломія I, які прибули до України для участі у заходах з нагоди Дня хрещення Київської Руси-України.

Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У підконтрольній бойовикам Макіївці Донецької області сьогодні гірники шахти "Ясинівська-Глибока" влаштували акцію протесту. За даними макіївчан, дві зміни шахтарів відмовляються підніматися на поверхню і вимагають виплати зарплати.


 

Міністерство фінансів України має намір провести розміщення єврооблігацій для залучення 1 млрд дол під гарантії уряду США в листопаді цього року, повідомляється на сайті міністерства.


 

Матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між полтавською "Ворсклою" та словацькою "Жиліною" відбудеться на домашньому стадіоні полтавців. Про це пише сайт команди.


 

Міжнародний валютний фонд підтвердив намір Ради директорів ухвалити рішення щодо виділення Україні чергового кредитного траншу в рамках програми EFF до 31 липня поточного року.


 

Сегодня, 28 июля, начата процедура заочного осуждения шести экс-чиновников, включая экс-президента Виктора Януковича. Об этом на брифинге в Киеве заявил генеральный прокурор Украины Виктор Шокин.


 

Україна може отримати другий транш кредиту Міжнародного валютного фонду розміром 1,7 млрд дол уже наступного тижня, й ці кошти буде спрямовано в резерви Національного банку України.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав украй необхідним успішне завершення переговорів щодо реструктуризації частини державного боргу, які Україна веде з Комітетом кредиторів з березня поточного року.


 

У Казані (РФ) завершилися фінальні змагання зі стрибків у воду з метрового трампліну на Чемпіонаті світу з водних видів спорту, за результатами яких друге місце посів українець Ілля Кваша.


 

Протягом минулої доби, 27 липня, російсько-терористичні війська здійснили 82 обстріли сил АТО та 5 мирних населених пунктів. Про це повідомляє прес-центр АТО.