Вт, 2024-04-16, 07:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Огромные загрязнения на одежде стараются вывести в химчистках, где в особых машинах при помощи воздействия химических веществ почистят непременно лучше, чем дома.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-07-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна створить стабілізаційний (резервний) енергетичний фонд на 1 млрд доларів у 2015 році. Відповідне рішення закріплено урядовою постановою №459 від 24 червня 2015 року.


 

Выписка из государственного реестра, содержащего сведения об юридических лицах, достаточно важный документ, необходимый для большинства процессов и сделок.


 

Керівництво Генпрокуратури та Служби безпеки України доповіло президентові України Петру Порошенку про затримання під час спецоперації першого заступника голови слідчого управління Генпрокуратури і заступника прокурора Київської області.


 

Українська легкоатлетка Аліна Федорова стала переможницею Кубка Європи з легкоатлетичного багатоборства на турнірі Суперліги, який 4 і 5 липня проводився у французькому місті Обані.


 

Больше всего иностранцев-нелегалов заняты в строительстве и сельском хозяйстве Польши. При этом наибольшая группа иностранных работников в Польше – это украинцы, за ними следуют китайцы и вьетнамцы.


 

На высшую ступень пьедестала в соревнованиях по академической гребле поднялась украинская четверка в составе Натальи Ковалевой, Натали Довгодько, Евгении Нимченко и Дарьи Верхогляд.


 

Головний київський каналізаційний колектор становить загрозу для жителів міста. Він знаходиться в аварійному стані, а грошей на будівництво нового не вистачає.


 

Станом на 7-му ранку 6 липня у "Чорнобильській пущі" на Київщині продовжують гасити 2 локалізованих осередки тління торфу на загальній площі 6 га. За добу ліквідовано пожежу на 2,6 га, повідомляє Державна служби з надзвичайних ситуацій.


 

Співробітники Служби безпеки України викрили й нейтралізували в ході проведення третього етапу антитерористичної операції терористичну групу, до складу якої входили жителі Одеси та Миколаєва. Про це повідомили в прес-службі СБУ.


 

Україна зацікавлена в міжнародному розслідуванні постачань російським ВАТ "Газпром" природного газу організаціям, що мають ознаки терористичних, на неконтрольовані території Донецької та Луганської області, заявив глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.


 

Новые патрульные службы, созданные наподобие представленной 4 июля в Киеве, будут созданы в крупных городах, а впоследствии во всех населенных пунктах страны. Об этом сказал премьер-министр Украины Арсений Яценюк.


 

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною та контрольованою українськими військовими. Про це повідомляє прес-центр АТО. З 18-ї по 24-ту годину 5 липня проросійські незаконні збройні формування понад 20 разів вели обстріли позицій сил АТО.