Пт, 2024-03-29, 00:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Європейська комісія прийняла рішення почати процес надання допомоги Україні у розмірі 600 млн євро. Відповідне рішення було прийнято 7 липня. Повідомляється, що допомога в 600 млн євро є першою частиною третьої програми макрофінансової допомоги.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Через две недели в Донецкой области в тестовом режиме должен заработать первый логистический центр. Об этом на брифинге в Киеве сообщил председатель Донецкой областной военно-гражданской администрации Павел Жебривский.


 

Ситуація в зоні АТО залишається складною, бойовики не припиняють збройних провокацій проти українських військовослужбовців. Про це сьогодні, 9 липня, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Фонд госимущества Украины планирует начать большую приватизацию в 2015 году с продажи Одесского припортового завода, рассчитывая получить за него минимум 0,5 млрд долларов.


 

Правоохранители установили взаимосвязь между фактами перечислений средств и определенными компаниями в Никосии, столице Республики Кипр. Напомним, в Украине Каськив является фигурантом нескольких уголовных дел.


 

Переговори НАК "Нафтогаз України" з групою "Приват" про створення нафтової вертикально-інтегрованої компанії (ВІНК), ініційовані прем'єром, можуть мати успіх лише після оплати "Укрнафтою" боргів перед бюджетом та відкликання претензій до держави.


 

Чоловіча збірна України зі спортивної ходьби на 20 км стала переможцем Універсіади, яка проходить у Південній Кореї. Золото українській команді принесли Ігор Главан, Назар Коваленко і Іван Банзерук. Про це повідомляє сайт Федерації легкої атлетики України.
 


 

Спикер Верховной Рады Владимир Гройсман прогнозирует, что 18 июля-31 августа депутаты будут работать в комитетах, а пленарные недели проводиться не будут. "Не будет пленарных недель с 17 июля.


 

Федеральное собрание Австрии ратифицировало Соглашение об ассоциации между Украиной и Европейским Союзом. Об этом сообщил посол Украины в Австрии Александр Щерба на своей странице в Facebook.


 

Ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, але контрольованою з боку сил АТО. За інформацією прес-центру АТО, 9 липня, одразу з опівночі, терористи одночасно обстріляли зі 120-мм мінометів позиції сил АТО в районах н.п. Березове та Новотроїцьке.