Пт, 2024-04-19, 04:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

16 серпня о 1:25 на території історико-культурного комплексу "Запорізька Січ" в Запоріжжі на острові Хортиця посеред Дніпра сталася пожежа.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-08-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Відомий російський адвокат, вчений-правознавець, політик та публіцист Марк Фейгін, що є на даний момент одним із судових захисників української льотчиці Надії Савченко, опублікував посилання на детальну хроніку подій, яка доводить невинуватість його підзахисної.


 

 

Ивано-Франковская облгосадминистрация сдала в эксплуатацию один из сложнейших оборонительных объектов на Донетчине.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав громадян України зайнятися утепленням будинків. Про це він заявив під час щонедільних "10 хвилин з прем'єр-міністром", відеозапис яких розміщено на офіційній сторінці голови уряду у Facebook .


 

 

Одеська спортсменка Катерина Гуменко отримала золоту медаль на міжнародних змаганнях з вітрильного спорту в Нідерландах.


 

 

У Києві триває фестиваль "Голосіївська криївка", який розпочався в суботу, 15 серпня, і триватиме до вечора неділі.


 

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі шестеро військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення, загиблих немає. Про це повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Это станет вторым этапом повышения энерготарифов, начиная с апреля нынешнего года. Новые тарифы будут действовать в период с 1 сентября 2015 года по 1 марта 2016 года.


 

В Киеве в воскресенье, 16 августа, в связи с репетицией парада ко Дню независимости Украины частично ограничат движение транспорта по улице Крещатик.
 


 

Київське «Динамо» виграло на НСК «Олімпійський» у львівських «Карпат» з рахунком 3:0  і закріпилось на першому місці турнірної таблиці національного чемпіонату країни.