Вт, 2024-04-23, 17:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Принтеры есть почти у всех. Для них приобретаются картриджи для монохромной и цветной печати. Лучше всего это сделать с помощью сайта.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-08-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Малий бізнес звільнений від штрафу у разі виявлення податковою недоплати за податками, якщо підприємець сплатив основну їх суму. Штраф у 25-50% не накладатиметься до 31 грудня 2016 року.


 

 

Греція переказала Міжнародному валютному фонду черговий платіж у розмірі 186,3 млн євро. Отримання грошей у фонді підтвердили 6 серпня.


 

Служба безпеки України призупинила фінансування з державного бюджету України підконтрольного бізнесменові Рінату Ахметову підприємства, що розташоване на тимчасово окупованих територіях і не пройшло процедуру перереєстрації.


 

 

Луганська "Зоря" зіграє з варшавською "Легією" в раунді плей-оф кваліфікації Ліги Європи УЄФА. Такими є результати жеребкування, яке відбулося в п'ятницю, 7 серпня, в швейцарському Ньйоні.


 

 

Президент України Петро Порошенко підписав указ про створення низки військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області, повідомляє прес-служба глави держави.


 

 

У Дніпропетровській області на двох блокпостах вже встановлені перші в Україні оборонні комплекси для всебічного захисту бійців під час несення служби на блокпосту.


 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) розпочало роботу над створенням національної експортної стратегії. Про це у четвер 6 серпня йшлося в повідомленні прес-служби відомства.


 

У державному підприємстві "Одеський морський торговельний порт" виявлено мільярдні зловживання. Як повідомляє Служба безпеки України, співробітники Центрального управління СБУ провели перевірку цього підприємства за дорученням президента України.


 

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус ініціює скасування трудової книжки. "Ховаємо совкову спадщину", - написав міністр у четвер 6 серпня у своєму Twitter.


 

Упродовж вчорашньої ночі ситуація в зоні АТО суттєво загострилася. Російсько-терористичні війська з 18 години і до опівночі, практично без перерви, обстрілювали українські позиції біля населених пунктах поблизу Донецька.