Чт, 2024-04-25, 14:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Наблюдатели СЦКК зафиксировали результаты обстрелов террористами района населенного пункта Новотошковское из тяжелого вооружения и сообщили об обстреле наблюдателям СММ ОБСЕ.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За словами Туки, пропрацювавши в Луганській області і дізнавшись детальніше про реальну обстановку в регіоні, він дійшов висновку, що розірвати повністю відносини з окупованими територіями неможливо.


 

 В суботу, 8 серпня 2015 року, з опівночі і до 18 години бойовики понад 60 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО.
 


 

На Донбасі проти сил АТО воюють порядку 50 тисяч бойовиків, більше половини з них - російські найманці. Про це заявив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще дев'ятеро дістали поранень, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні зафіксувала 4 випадки, коли вісім чоловік називали себе причетними до російських збройних сил.


 

Українська велогонщиця Ольга Шекель стала другою у гонці з роздільним стартом, яка відбулася в рамках першості Старого Світу з велошосе у віці до 23 років, що проходить в Естонії.


 

 

Рейтингова агенція "Fitch" підтвердила довгостроковий кредитний рейтинг України в іноземній валюті на рівні "CC".