Пт, 2024-04-19, 13:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Олександрівській лікарні міста Києва помер ще один, третій поранений вчора під стінами Верховної Ради. Про це сьогодні, 1 вересня, на своїй сторінці у Facebook написала народний депутат України Ольга Богомолець.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Україні з 1 вересня 2015 р. підвищуються мінімальні роздрібні ціни на алкогольні напої. Перший етап підвищення цін на алкоголь стався 11 липня 2015 р.


 

Американська компанія Westinghouse може замінити російську компанію "ТВЕЛ" в якості постачальника ядерного палива в Україну. Про це йдеться в документі ДП "НАЕК "Енергоатом".


 

Это решение является частью "Европейской инициативы успокоения" , которую США реализуют для демонстрации восточноевропейским союзникам по НАТО приверженность к обеспечению их безопасности на фоне военной агрессии России в Украине.


 

В Будапеште закрыли вокзал Келети, чтобы помешать мигрантам, которые направляются в Австрию и Германию. Это один из крупнейших вокзалов венгерской столицы, через который мигранты, преимущественно из Сирии, направлялись на запад Европы.


 

Спільні українсько-американські навчання "Сі Бриз" дадуть змогу зміцнити безпеку в Чорноморському регіоні, особливо після анексії Росією Криму, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

Владельцев смартфонов и планшетов сейчас великое множество. И практически каждый время от времени запускает на них игры. Игр на мобильные устройства также великое множество.


 

18 учасників акції протесту під Верховною Радою, підозрюваних у масових заворушеннях, затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу, перебувають в ізоляторах тимчасового утримання Києва.


 

Державний бюджет України за підсумками січня-липня 2015 року зведений з дефіцитом в 2,3 млрд грн, що в 14,3 рази менше дефіциту за аналогічний період минулого року в 32,8 млрд грн.


 

В Україні у вівторок, 1 вересня, відзначають День знань. Сьогодні більше 720 тис. першокласників і першокурсників вперше переступлять поріг своїх навчальних закладів, повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки України.


 

Протягом доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики суттєво знизивши активність, в основному зі стрілецької зброї декілька разів стріляли по позиціях сил АТО.