Пт, 2024-04-19, 22:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українка Ганна Різатдінова поповнила в четвер 10 вересня скарбничку збірної України третьою бронзовою медаллю на чемпіонаті світу з художньої гімнастики в Штутгарті (Німеччина).

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Множество людей останавливает свой выбор на вторичном жилье, поскольку при выборе часто руководствуется исключительно разницей в стоимости, не учитывая массу других преимуществ недвижимости в новостройках.


 

На Форумі видавців у Львові презентували книгу української льотчиці, народного депутата Надії Савченко "Сильне ім'я Надія", яку вона написала, перебуваючи під вартою в Росії.


 

Воєнний збір з грошового забезпечення в Україні буде продовжено на рік. Про це повідомила заступник міністра фінансів України Олена Макеєва. "Воєнний збір буде продовжено на рік, поки йде війна".


 

У Молдові все розростається місцевий "Сайдан": кількість наметів постійно збільшується, навіть принесли стільці і пінопласт для утеплення наметів. Кожен намет також має свій номер, повідомляє Громадське радіо.


 

Венеціанський фестиваль виступив на захист українського режисера Олега Сенцова. "Ми хочемо висловити підтримку Сенцову, засудженому на великий термін, і зазначити, що ця заява зроблена від імені всієї світової кіноіндустрії".


 

Проект будівництва газопроводу "Північний потік-2" (Nord Stream-2) суперечить заявленим принципам європейського газового ринку, завдає значної шкоди Україні та Словаччині і зберігає енергетичну залежність ЄС від Росії.


 

Депутати Європарламенту у четвер, 10 вересня, у Страсбурзі ухвалили резолюцію щодо Росії та справ Олега Сенцова, Олександра Кольченка і Естона Кохвера (ув’язнений естонський офіцер).


 

 

Електронна петиція про скасування грошової застави для корупціонерів набрала понад 25 тис. підписів. Про це повідомляє офіційний сайт президента України.
 


 

Наприкінці вчорашньої доби в зоні АТО зберігалося майже повне затишшя. Зазначається, що з 18 години і до опівночі з боку незаконних збройних формувань зафіксовано лише один випадок порушення перемир’я.


 

 

У середу, 9 вересня, в рамках робочого візиту до Варшави прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.