Пт, 2024-04-19, 16:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховна Ради України проголосувала за затвердження семи кандидатур до комісії з обрання Антикорупційного прокурора. За затвердження членів комісії для обрання Антикорупційного прокурора проголосувало 228 депутатів при 226 необхідних.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.


 

Задумав соорудить на загородном участке баню, необходимо ответить себе на вопрос, станет она капитальной или перевозимой, также стоит учитывать, как будет, оборудована печь.


 

Як повідомлялося, 21 липня генеральний прокурор Віктор Шокін на брифінгу заявив, що Генпрокуратура, СБУ та МВС проводять спецоперацію із затримання високопоставлених чиновників Міносвіти.


 

Військова прокуратура спільно зі Службою безпеки затримали заступника керівника регіонального підрозділу Департаменту контррозвідки управління контррозвідки СБУ за підозрою в отриманні хабара.


 

 

В столице с 18 до 20 сентября частично перекроют движение транспорта по проспекту Победы в направлении центра города. Об этом сообщили в пресс-службе КГГА.
 


 

 

Наступним суперником українського боксера Василя Ломаченка на професійному ринзі стане мексиканець Ромуло Коасич.
 


 

24 вересня в широкий український прокат виходить фільм Вікторії Трофименко "Брати. Остання сповідь". Картину знято за мотивами оповідання "Джмелиний мед" класика сучасної шведської літератури Торгні Ліндгрена.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загиблих та поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні, 17 вересня, під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Верховна Рада України сьогодні, 17 вересня, конституційною більшістю підтримала пакет підготовлених урядом законопроектів про реструктуризацію частини державного боргу, домовленість про яку було досягнуто з Комітетом кредиторів.


 

У Києві на НСК "Олімпійський" 16 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Динамо" приймало на своєму полі португальський "Порту" і зіграла внічию – 2:2.