Чт, 2024-03-28, 10:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Держфіскальна служба ухвалила рішення щодо звільнення низки керівників та заступників Вінницької, Волинської, Запорізької, Полтавської, Рівненської та Сумської митниць ДФС, начальників окремих митних постів.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На сьогодні ціни на харчові продукти в тимчасово окупованому Криму відповідають цінам на харчі у Токіо, Сінгапурі та Лондоні. Про це 21 вересня заявив екс-міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв.
 


 

У Токіо (Японія) завершилися матчі першого кола за участю українських тенісисток у рамках турніру серії WTA Premier з призовим фондом понад 880 тис. доларів Toray Pan Pacific Open, де Еліна Світоліна переграла співвітчизницю Ольгу Савчук.


 

За минулу добу в зоні проведення АТО ніхто з українських військовослужбовців не загинув і не отримав поранення, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Банківська система України, без урахування неплатоспроможних банків, за підсумками січня-серпня 2015 року отримала 47,902 млрд грн збитків, повідомляється на сайті Національного банку України.
 


 

Міністр фінансів України Наталія Яресько, виступаючи на зустрічі Чиказької ради з глобальних питань, назвала три головні пріоритети українського уряду. Про це у понеділок 21 вересня повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.


 

Суд Донецької області постановив стягнути з Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча 900 тисяч гривень за забруднення атмосферного повітря. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.


 

У столиці XXXI літньої Олімпіади Ріо-де-Жанейро (Бразилія) відбувся командний турнір тестових змагань зі стрільби з лука, де у стрільбі з класичного лука жіноча збірна України посіла 2-ге місце.


 

Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, депутат Верховної Ради Мустафа Джемілєв заявив, що блокада Криму може протривати як місяць, так і півроку.