Пт, 2024-03-29, 17:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Український гросмейстер Павло Ельянов став першим півфіналістом Кубка світу Міжнародної федерації шахів (ФІДЕ).
 

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі пропонує створити державну керуючу холдингову компанію, до складу якої увійдуть 12 стратегічних українських підприємств. Про це йдеться у постанові "Деякі питання утворення ПАТ.


 

Гурт "Океан Ельзи" представив нове відео на пісню "Життя починається знов". Як йдеться на офіційній сторінці гурту у Facebook, жанр відео визначили як поєднання двох форматів: короткометражного фільму та соціальної реклами. Ідея - Святослава Вакарчука.


 

Національний банк України (НБУ) з 25 вересня вирішив знизити облікову ставку до 22% річних з поточного рівня 27% річних, на якому вона була встановлена з 28 серпня цього року, коли центробанк знизив її з 30% річних.


 

Президент України Петро Порошенко звернувся до голови Конституційної комісії, голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана з проханням розглянути на робочій групі Конституційної комісії питання про право вільно володіти вогнепальною зброєю.


 

Завершилися перші матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу, в центральному з яких полтавська "Ворскла" обіграла одеський "Чорноморець" (1:0). Київське "Динамо", донецький "Шахтар" і луганська "Зоря" обіграли суперників з нижчих дивізіонів у гостях.


 

Видатний український режисер, голова журі Національного конкурсу 45-ї "Молодості" Роман Балаян вважає, що у кіностудії імені Олександра Довженка були всі шанси стати українським Голлівудом.


 

 

26 вересня о 13.00 на Софійській площі буде продемонстрований перший у країні digital-пам'ятник. Це стане можливим завдяки роботі команди інженерів Impression.


 

У Києві відбулася церемонія відкриття Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека – 2015". Повідомляється, що найбільший стенд розгорнув "Укроборонпром".


 

 

Уночі проти 24 вересня бойовики вкотре порушили режим тиші, який зберігався протягом дня. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.