Пт, 2024-03-29, 09:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабінет міністрів України оприлюднив меморандум про умови обміну державних і гарантованих державою єврооблігацій і запропонував власникам боргових паперів до 12 жовтня подати заявки на участь у зборах з обміну цих паперів на нові.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Одной из важнейших составляющих рыбной ловли в зимнее время является экипировка, в частности, качественный костюм для зимней рыбалки. Подобранная принципу «капусты» одежда  желаемого тепла не принесет.


 

 

Український режисер Марина Врода відмовилася від нагороди на фестивалі "Кіношок" в Анапі на знак протесту проти вироку її колезі Олегу Сенцову.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції поранено одного українського військового. Про це сьогодні, 25 вересня, під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

У фінському місті Лахті демонстранти закидали автобус із біженцями фаєрами і камінням. Акція протесту почалася після того, як поширилася інформація про те, що на території колишньої казарми в Хеннала розмістять прохачів притулку.


 

Російські літаки, перекинуті в Сирію, вже пішли в хід: бомбардують позиції "Ісламської держави". Про це повідомили в Сирійському центрі з дотримання прав людини.


 

Вчера в территориальных водах Украины на расстоянии 4 морских миль от берега Белосарайской косы пограничниками была зафиксирована мини эскадра Черноморского флота РФ, в составе которой были боевые корабли, тральщики и малые надводные суда.


 

Україна, Австралія, Малайзія, Бельгія і Нідерланди можуть створити власний трибунал щодо катастрофи Boeing на Донбасі, заявила міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп.


 

Президент Петро Порошенко дав вказівку внести закон про скасування вільної економічної зони Криму. Про це заявив депутат від БПП, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.


 

Переговори, спрямовані на припинення конфлікту в Сирії, повинні проходити за участю президента цієї країни Башара Асада і його союзників. З такою заявою виступила канцлер Німеччини Ангела Меркель.


 

Україна може отримати третій транш кредиту від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в середині листопада. Про це в четвер, 24 вересня, на брифінгу повідомила голова Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва.


 

Загалом упродовж вчорашньої доби, бандформування 4 рази порушили тишу. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО. Близько 18 години, снайпер бойовиків зі сторони Спартака обстрілював позиції сил АТО, що на південь від Авдіївки.