Пт, 2024-03-29, 11:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українець Павло Ельянов і Сергій Карякін, який представляє Росію, завершили внічию перші дві партії матчу 1/2 фіналу Кубка світу з шахів у Баку.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Соглашение об ассоциации уже временно выполняется. Часть, которая касается углубленной и всеобъемлющей зоны свободной торговли, будет временно применяться с 1 января 2016 года, но документ в целом вступит в силу только после ратификации всеми странами.


 

Керівник оперативного штабу Міністерства внутрішніх справ України, радник міністра Іван Стойко заявив, що для забезпечення порядку на місцевих виборах знадобиться до 85 тисяч правоохоронців.


 

Сьогодні, 28 вересня, - чергова глобальна акція на підтримку української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко. Про це написав у Facebook один з адвокатів льотчиці Ілля Новіков.


 

Существует множество причин, по каким вы можете ликвидировать свое предприятие. Если, к примеру, вы физическое лицо, имеющее свой бизнес и желаете прекратить любого рода предпринимательскую деятельность.


 

 

У понеділок, 28 вересня, у Страсбурзі (Франція) відкрилася осіння сесія Парламентської асамблеї Ради Європи, повідомила прес-служба Ради Європи.


 

Генеральний секретар Альянсу Йенс Столтенберг заявив, що Україна повинна модернізувати свою армію для вступу до НАТО. "В НАТО готові до розширення.


 

Україна з 1 по 26 вересня імпортувала зі Словаччини 670,3 млн кубометрів природного газу. За даними держкомпанії "Укртрансгаз", за останні два дні добові обсяги імпорту газу зі Словаччини збільшилися на 12%, - до 29,8 млн куб. м.


 

В Україні з цього тижня почнеться поступове зниження температури повітря, яке буде супроводжуватися дощами. Про це сьогодні, 28 вересня, повідомили в Укргідрометцентрі.


купить кофемашину в Москве

 

Кофемашина представляет собой профессиональную систему, которая способна выполнять процесс приготовления кофе, начиная от помола зерен и заканчивая разливом готового напитка по емкостям.


 

За тиждень жодна фура не перетнула адміністративний кордон з Кримом. Про це заявив народний депутат, голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров, підбиваючи підсумки тижня "громадянської" блокади Криму.


 

Минула доба в зоні АТО не пройшли повністю спокійно - в темний час бойовики посилили вогневу активність. Про це прес-центр АТО повідомляє на сторінці в Facebook.