Чт, 2024-04-18, 10:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає, що запроваджений українським прем'єром Арсенієм Яценюком новий порядок розмитнення товарів є неприйнятним й паралізує роботу бізнесу.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Проблему з голосуванням внутрішньо переміщених осіб на місцевих виборах 25 жовтня вже практично неможливо вирішити до виборів, вважають у Комітеті виборців України (КВУ).


 

Кабінет міністрів України затвердив статут ПАТ "Українська залізниця". Відповідну постанову № 735 від 2 вересня 2015 р. опубліковано на офіційному сайті українського уряду.


 

Президент України Петро Порошенко у зв’язку з 74-ми роковинами трагедії Бабиного Яру заявляє, що необхідно докласти зусиль, щоб не допустити повторення злочинів тоталітаризму у майбутньому. Про це йдеться у зверненні глави держави до українського народу.


 

Хозяин неба - "Boeing" бизнес-джет, который с легкостью перелетит океан. На борту есть даже ванная комната, большая кровать, офисная и лаунж зоны. Самолет может принять всего 18 пассажиров, главный из которых - непубличный украинский бизнесмен Виталий Гайдук.


 

 

Україна запропонувала ЄС запровадити єдиний стандартизований довгостроковий контракт на імпорт газу до ЄС та єдину формулу ціни на трубопровідний імпортний газ.


 

Національний банк України виступає за подальший розвиток безготівкового обігу та зменшення частки готівки в економіці до 12% до 2020 року з 18% на кінець 2014 року. Про це повідомляється на сторінці НБУ в соціальній мережі Facebook.


 

У Єкатеринбурзі (Росія) 28 вересня відбувся перший півфінальний матч командних змагань чемпіонату Європи з настільного тенісу, де жіноча збірна України програла команді Румунії з рахунком 1:3 і завоювала один з двох комплектів бронзових нагород.


 

Україна отримала дві нагороди на міжнародному фестивалі сучасного мистецтва "Passion For Freedom" у Лондоні. Це був дебют українських митців на даному мистецькому форумі, і з чотирьох представлених на ньому робіт дві удостоєні нагород.


 

Минула доба не пройшла повністю спокійно у зоні АТО.  Від опівночі й до 20 години противник дотримувався перемир’я. Проте, у темну пору доби, вже за типовою тактикою, обстрілював позиції українських військовиків.