Чт, 2024-03-28, 17:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністерство оборони України готується до старту п’яти трастових фондів НАТО на суму у 5,4 млн євро. Про це сьогодні, 8 вересня, на брифінгу повідомила речниця Міністерства оборони Вікторія Кушнір.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Аудитори МОН України за результатами проведення фінансового аудиту та аудиту відповідності в Національному авіаційному університеті встановили фінансові порушення на 300 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Міносвіти.


 

Міністр інфраструктури України доручив керівництву Державної адміністрації залізничного транспорту України забезпечити пасажирів послугою доступу до мережі Інтернет за безпроводовою технологією Wi-Fi у всіх поїздах далекого та приміського сполучення.


 

Співробітники Служби безпеки України затримали ватажка та членів законспірованої терористичної групи "ДНР". Ватажком був діючий співробітник кримінального розшуку одного з райвідділів міліції.


 

Петиція президенту України Петру Порошенку про призначення голови Одеської облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі прем'єр-міністром набрала необхідні до розгляду 25 тисяч підписів. Документ розміщено на сайті глави держави.


 

 

Президент України Петро Порошенко і президент Польщі Анджей Дуда зустрінуться на полях Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних націй (ООН) у вересні.


 

 

Уряд Польщі схвалив текст договору, який передбачає надання Україні кредиту на суму 100 млн євро. Про це йдеться на офіційному сайті кабінету міністрів Польщі.
 


 

В Лас-Вегасе (США) стартовал чемпионат мира по борьбе, где в первый же день в соревнованиях греко-римского стиля в весовой категории до 98 кг медаль завоевал украинец Димитрий Тимченко. Об этом сообщает официальный сайт турнира.


 

В Одессе стартовал фестиваль "Дни Израиля и еврейской культуры". Как отметили в департаменте, ориентировочно в фестивале примут участие около 2 тысяч человек.


 

Минула добу в зоні АТО не минула повністю спокійно - після 18.00 бойовики продовжили збройні провокації. Про це сьогодні зранку, 8 вересня, прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.