Чт, 2024-03-28, 16:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У 2015 році українці з`їдять менше третини від раціональної норми споживання яловичини і телятини – 8,5 кг на душу населення, через дорожнечу цих видів м`яса та хронічну збитковість вирощування великої рогатої худоби (ВРХ) в Україні.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Український міністр фінансів Наталія Яресько підписала зі своїм польським колегою Матеушем Щуреком міжурядову угоду про надання Україні кредиту у розмірі 100 мільйонів євро.


 

Голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер запевняє, що зробить усе для надання Україні безвізового режиму з Європейським Союзом за умови виконання всіх необхідних вимог.


 

У Львові сьогодні розпочався ХХІІ Форум видавців. На цьогорічному книжковому форумі організатори анонсують 5 тис. нових назв книжок, майже 1,5 тис. заходів, 770 учасників з 22 країн, з яких 350 авторів та 170 видавців.


 

Президент України Петро Порошенко допускає перегляд змісту проекту змін до Конституції України в частині децентралізації, якщо російська сторона не виконуватиме Мінських угод.


 

Во второй день чемпионата мира-2015 по греко-римской борьбе, который проходит в Лас-Вегасе (США), на пьедестал поднялись два представителя Украины.


 

Національний банк України (НБУ) допускає дострокове поступове скасування валютних обмежень, повідомив заступник голови Національного банку України (НБУ) Дмитро Сологуб.


 

 

Президент України Петро Порошенко заявляє про недопущення дефолту і забезпечення макрофінансової стабілізації в країні.


 

 

Під час проведення розкопок на Поштовій площі дослідники виявили ще один осередок археологічних знахідок, що датуються серединою 17 століття.


 

З 18 години і до опівночі, провокуючи українських військових, незаконні збройні формування кілька разів обстрілювали позиції сил АТО. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.