Вт, 2024-03-19, 09:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Москве, на фоне стремительно падающего курса рубля, второй день подряд продолжаются протесты валютных заемщиков-ипотечников коммерческих банков.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2016-01-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Києві презентували книгу "АД-242. Історія мужності, братерства і самопожертви" про захист аеропорту Донецька, або в АДу - як його назвали оборонці летовища.


 

Згідно з інформацією, учасники зустрічі приділили багато часу для обговорення проблемних питань щодо технічної складової процесу моніторингу стану ЗСУ, в першу чергу щодо виконання певними частинами і підрозділами завдань АТО на сході України.


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив ліквідувати діючу в складі Державної фіскальної служби податкову міліцію і повністю демілітаризувати фіскальний орган.


 

 

"Дніпро" і "Бешикташ" досягли домовленості щодо трансферу голкіпера Дениса Бойка - він продовжить кар'єру в турецькому клубі, повідомляє прес-служба ФК "Дніпро".


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк стурбований девальвацією гривні останніми днями й ініціює проведення засідання ради економічної та фінансової стабільності після повернення української делегації.


 

 

Прем'єра концерту-вистави "Мир Вашому дому", присвяченого Володимиру Висоцькому, відбудеться в українській столиці.


 

 

Україна планує найближчим часом запустити нову дипломатичну ініціативу щодо повернення Криму, анексованого у 2014 році Росією.


 

Падіння курсу гривні, що спостерігалося в період з 16 по 19 січня, було пов'язано зі скороченням надходження валютної виручки на рахунки українських банків через вихідні в США, які збіглися з робочими днями в Україні.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною. Бойовики незаконних збройних формувань і далі порушують умови перемир’я. Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.