Пт, 2024-04-19, 18:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Если вам интересен Дмитрий Гордон личная жизнь его хорошо описана на сайте lady.tsn.ua. В Фейсбуке Дмитрий Гордон поздравил свою жену Алесю Бацман с днем рождения.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко візьме участь у безпековій конференції, яка проходитиме в Мюнхені (Німеччина). Основну частину заходів заплановано на 13 лютого.


 

Представники уряду підпишуть оновлений меморандум про економічну і фінансову політику Міжнародного валютного фонду (МВФ) в рамках програми розширеного фінансування EFF після звіту прем'єр-міністра в парламенті.


 

Подальша затримка з відновленням співпраці з ключовим кредитором України – Міжнародним валютним фондом може спричинити негативні наслідки як для фінансової стабільності нашої держави, так і для рівня добробуту громадян.


 

Українки Людмила і Надія Кіченок пробилися у півфінал парного розряду на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) Taiwan Open у Гаосюні (Тайвань) з призовим фондом $500 тисяч.


 

У Криму 11 лютого одночасно проходить вісім обшуків представниками російського ФСБ в будинках кримських татар. Всі обшуки пов'язані з "можливою участю в терористичній організації".


 

Деканом найстарішої у США школи мистецтв стала українка Марта Кузьма. Про це оголосив Пітер Салоуей, президент престижного Єльського університету, до складу якого входить школа.


 

В интернет-магазине "Оптом и в Розницу" можно купить одежду и постельное бельё. На сайте opt-rozniza.com.ua предлагаются женские удлинённые туники больших размеров.


 

США і Росія, можливо, близькі до досягнення взаєморозуміння з приводу конфлікту на сході України. Про це йдеться у звіті приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor.


 

Компанія Activ Solar з австрійською реєстрацією, з якою були пов’язані активи братів Клюєвих в сфері альтернативної енергетики, виявилася банкрутом з півмільярдним боргом.


 

Президент Украины Петр Порошенко провел телефонный разговор с директором-распорядителем Международного валютного фонда Кристин Лагард, в котором обсуждались украинские реформы.


 

Бойовики продовжують порушувати умови перемир'я на Донбасі - за минулу добу вони 50 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.