Пт, 2024-03-29, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В ряде европейских стран 15 февраля стартует акция "Свободу Надежде Савченко – мы голодаем". Инициативу депутатов Совета Европы подхватили социальные сети и гражданские активисты.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-02-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національний банк України надав право фізичним особам на отримання від нерезидентів електронних грошей, випущених емітентом-нерезидентом, з використанням міжнародних систем інтернет-розрахунків.


 

Верифікації соціальних виплат не вплинуть на виплати соціальної допомоги людям, які отримують допомогу легально, тому боятися в першу чергу повинні шахраї.


 

Фракції "Батьківщина" і "Самопоміч" розпочинають збір підписів за відставку уряду. Про це на засіданні погоджувальної ради у понеділок заявила лідер "Батьківщини".


 

Наступним суперником українського чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка має стати Ніколас Волтерс з Ямайки. Про це заявив промоутер чемпіона Боб Арум.


 

 

Україна дізналась імена другої трійці виконавців, що боротимуться за те, аби представляти країну на "Євробаченні" у Швеції.


 

Заступник генерального прокурора України Віталій Касько заявив, що написав рапорт про звільнення. "Я вирішив звільнитися з прокуратури, ось мій рапорт", - заявив він на прес-конференції в Києві в понеділок, 15 лютого.


 

Сьогодні, 15 лютого, в Україні оголошено штормове попередження, очікується туман. Про це повідомила прес-служба Українського гідрометеорологічного центру.


 

Акція з блокування проїзду російських фур буде тривати до тих пір, поки влада не виконає вимоги активістів про визнання Росії країною-агресором і заборону діяльності російського бізнесу на території України.


 

 

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою - за минулу добу бойовики 71 раз відкривали вогонь по опорних пунктах ВСУ.