Сб, 2024-04-20, 00:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховна Рада України почала заслуховувати звіт про виконання програми діяльності Кабінету міністрів України. З півгодинним звітом виступає прем'єр Арсеній Яценюк. У сесійній залі присутні і члени уряду.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу троє українських військовослужбовців загинули, сім зазнали поранення, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Маска для сноубординга и прочего горного отдыха такой же важный аксессуар в экипировке спортсмена, как и защита, перчатки, штаны. Маска и очки выполняют ряд важных функций.


 

Президент України Петро Порошенко не підтримує ідею розпуску Верховної Ради, однак наголошує, що може скористатися цим правом у крайньому випадку.


 

Виїзд на місце автомобільної аварії персонального Єврокомісара з КАСКО - нова в Україні страхова послуга, що набуває все більшої популярності. Дана опція є частиною страхового пакету "Каско без ДАІ".


 

Очень важно иметь отличное снаряжение и экипировку. Все это видел здесь - на сайте saigaclub.ru. Все нужное для себя здесь подберет и охотник, и солдат. К примеру, цевье - передняя часть ружейной ложи.


 

Ремонт и проектирование малоэтажных зданий осуществляет ООО "БИК Каскад Плюс". На сайте bik- kaskad.com можно получить весь комплекс услуг по таким работам в Днепропетровске.


 

 

Розкішна яхта не тільки не заарештована правоохоронцями, але і продовжує приносити власникові стабільний дохід.


 

 

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт назвав розміщення портретів державних службовців у закладах освіти неприпустимим. Про це повідомляє прес-служба освітнього відомства.


 

Рапорт про відставку заступника генпрокурора Віталій Каська задовольнили. Про це повідомив прокурор ГПУ Владислав Куценко.


 

 

Украина завоевала первую медаль на II зимних Юношеских Олимпийских играх, проходящих в норвежском Лиллехаммере.


 

 

У 2016 році на екрани може вийти вісім нових українських фільмів. Про це заявив голова Держкіно Пилип Іллєнко у своєму Facebook.


 

Киевская администрация не будет отменять перекрытие Крещатика и отказываться от пешеходной зоны в выходные дни, рассказал директор департамента городского благоустройства КГГА .


 

 

За минулу добу проросійські бойовики 79 разів з мінометів і САУ відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО, сталися бойові зіткнення з ДРГ противника.