Сб, 2024-04-20, 11:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Согласитесь, что швейная машинка в доме — вещь необходимая. Вам не придется лишний раз бегать в мастерскую, тратить время, деньги, нервы.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман стверджує, що не мав права голосувати за відставку уряду Арсенія Яценюка, оскільки як голова парламенту має дотримуватися нейтральної позиції.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що з політичної точки зору йому було б вигідно, якби його відправили у відставку.


 

Міносвіти пропонує запровадити в Україні 12-річну школу. Про це йдеться у новому проекті закону про освіту, повідомила перший заступник міністра освіти Інна Совсун під час виступу в Раді.


 

Сьогодні, 19 лютого, 211 нових патрульних поліцейських склали присягу в Чернігові на площі перед монументом борцям за волю та незалежність України. Про це повідомляє місцеве видання "Події і коментарі".


 

Кошти для підвищення соціальних стандартів у 2016 році вище запланованого в бюджеті 12% -го рівня в даний час відсутні, однак вони можуть з'явитися в разі конфіскації 1,5 млрд доларів арештованих коштів оточення Віктора Януковича.


 

Верховна Рада України у четвер, 18 лютого 2016 року, не змогла скасувати ухвалений раніше закон (№3755) про скасування відтермінування введення електронного декларування державними службовими особами.


 

 

На выходные в Украине прогнозируют похолодание. Об этом сообщают в Гидрометцентре. Существенное похолодание начнется из суботы.


 

 

Посол Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський оприлюднив термінову заяву про ухвалення Верховною Радою низки "безвізових" законів.


 

 

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між футболістами донецького "Шахтаря" та "Шальке-04" із Гельзенкірхена переможця не виявив.


 

У районі проведення АТО бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції - за минулу добу зафіксовано 55 випадків порушення режиму припинення вогню.