Пт, 2024-03-29, 17:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає за необхідне упровадити страхову медицину і законодавчо затвердити перелік безоплатних медичних послуг.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Боевики продолжают обстрелы позиций Вооруженных сил Украины на Донбассе и в очередной раз нарушили Минские договоренности, применив запрещенные виды вооружений.


 

В норвежском Холменколлене состоялся мужской спринт. Украинский биатлонист Сергей Семенов показал отличный результат, впервые в карьере добыв бронзовую награду.


 

Голова Української православної церкви Київського патріархату Філарет (Денисенко) в п'ятницю, 4 березня, очолив божественну літургію з нагоди престольного свята храму Малої Софії на території комплексу Софійського собору.


 

Минулого року експорт аграрної продукції до Китаю досяг 1,2 млрд доларів, що удвічі більше ніж у 2014 році. Про це 4 березня 2016 року заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

Сьогодні, 5 березня, в Полтаві на площі перед облдержадміністрацією патрульні поліцейські склали присягу. У церемонії взяли участь прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.


 

 

Міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр і його італійський колега Анджеліно Алфано запропонували ЄС нову міграційну політику.


 

За добу у зоні проведення антитерористичної операції бойовики 50 разів обстріляли українських військових, найбільше – на Донецькому напрямку. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.


 

Зростає рівень загрози застосування сил та засобів ЧФ РФ для висадки морського десанту на Азовському узбережжі під виглядом дій підрозділу 1-го армійського корпусу.