Ср, 2024-04-24, 05:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Украины обратился с письмом к США и странам ЕС с просьбой усилить давление на Россию в целях освобождения украинской летчицы, депутата Верховной Рады Надежды Савченко.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

До підрозділів Високомобільних десантних військ Збройних Сил України надійшли на озброєння новітні зразки протитанкових ракетних комплексів та керованих протитанкових ракет.


 

Відома українська співачка Анастасія Приходько написала пісню під назвою "Вільна", яку присвятила українській льотчиці Надії Савченко. Про це Приходько повідомила у Фейсбуці.


 

З початку проведення на сході України антитерористичної операції регіональними штабами Державної служби з надзвичайної ситуації України зареєстровано понад 1 млн 18 тис. внутрішньо переміщених осіб.
 


 

Російська сторона досі не дала дозволу на відвідування й огляд групою українських лікарів українського військовослужбовця, народного депутата України Надії Савченко в СІЗО-3 Новочеркаська Ростовської області РФ.


принцип действия УЗО

 

Обращаю ваше внимание на то, что в данной статье рассмотрен принцип действия именно электромеханического УЗО. Принцип действия УЗО основан на законе электромагнитной индукции.


 

 

Оприлюднення стенограми засідання РНБОУ від 28 лютого 2014 року не є порушенням, оскільки відбулося із дотриманням усіх необхідних процедур.


 

 

За минулу добу бойовики 38 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.


 

У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) завершився передолімпійський кваліфікаційний турнір з синхронного плавання, де в командних змаганнях перемогу здобула збірна України.


 

Обстановка у зоні проведення антитерористичної операції порівняно з минулою добою стабілізувалася - зранку зафіксовано 7 обстрілів позицій українських військових. Про це повідомив речник АТО Сергій Жмурко.


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликав учасників коаліції відновити її стабільність і дати уряду можливість працювати. Про це він заявив у телепрограмі "10 хвилин з прем'єр-міністром" у неділю, 6 березня.