Пт, 2024-04-19, 18:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні заявляє, що ЄС повернеться до розгляду санкцій проти Російської Федерації влітку цього року.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-03-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Експерти, які підтримують створення в Україні технократичного уряду, написали програму його дій.


 

 

Збірна України стала переможцем медального заліку на чемпіонаті Європи з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, який завершився в Ризі (Латвія).


 

 

В Адміністрації президента України наголошують, що на сьогодні існує три варіанти розвитку подій навколо формування уряду.


 

 

Один український військовослужбовець загинув у результаті бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, ще один військовий зазнав поранення.


 

Зарплата прокурора антикорупційної прокуратури становить приблизно 50 тисяч гривень. Про це заявив керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.


 

У лютому 2016 Україна експортувала шоколаду на загальну суму 9,3 мільйона доларів, імпорт склав 5,9 мільйона. Про це йдеться в митній статистиці Державної фіскальної служби.


 

У Дніпропетровську оголосили про створення першого в Україні музею АТО. Експозиція, присвячена подіям на сході країни, займе два зали Історичного музею, а її загальна площа складе 500 кв. м.


 

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк задля виходу держави з політичної кризи пропонує налагодити тісну взаємодію між демократичними силами для підтримки дій його Кабінету міністрів.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів порівняно з минулою добою зменшилася. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.