Вт, 2024-04-16, 17:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Український футбольний хавбек іспанської "Севільї" Євген Коноплянка через травму задньої поверхні стегна пропустить два-три тижні.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Голова Адміністрації президента Борис Ложкін повідомив про вихід 18 березня своєї нової книги під назвою "Четверта республіка". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.


 

 Близько мільйона українців виїхали за межі країни через події на Донбасі, країна зазнала значних демографічних, соціальних, інфраструктурних втрат, але водночас почала формуватися українська громадянська нація.


 

Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков закликав міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова ввести в регіон підрозділи Національної гвардії для боротьби з незаконним видобутком бурштину.


 

Музично-літературний фестиваль "Дорога на Схід" 25-27 березня відбудеться на Луганщині. Про це на брифінгу сказав поет і громадський активіст Сергій Жадан.


 

 

В понедельник, 14 марта, в кинотеатре "Жовтень" прошла презентация фильма "Крым. Как это было". Съемки фильма проходили на военных кораблях и в зоне АТО.


 

Министр экономического развития и торговли Айварас Абромавичус вышел из отпуска и вернулся к исполнению своих обязанностей. Об этом сегодня, 16 марта, сообщили в пресс-службе Минэкономразвития.


 

 

Якби відбулися дострокові вибори до Верховної Ради, то достатню кількість голосів задля входження до неї могли б отримати сім партій.


 

 

У Манчестері (Британія) був зіграний матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між "Манчестер Сіті" і київським "Динамо", який закінчивя нічиєю.


 

 

Після відносного затишшя і зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінків і до півночі бойовики посилили обстріли позицій сил АТО.