Пт, 2024-03-29, 12:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

До Європейської ради та Європейського парламенту в квітні 2016 року будуть внесені законодавчі ініціативи про надання Україні безвізового режиму з країнами ЄС із середини поточного року, заявляє президент Петро Порошенко.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-03-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Робоча група рекомендує уряду України скласти план дій та стратегію щодо виявлення участі іноземних найманців у конфлікті в межах Мінських протоколів", - сказала Аріас.


 

Список осіб, причетних до незаконного ув’язнення української льотчиці й депутата Надії Савченко в Росії, хочуть розширити, щоб він сприяв звільненню й інших заручників РФ.


 

Минулої доби внаслідок бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення.

 


 

Усього в конкурсі взяли участь 30 кандидатів, із яких вісім осіб - з європейських країн. Бакас із січня 2012 року очолює Центральний депозитарій цінних паперів Литви.


 

Кабінет міністрів ще не ухвалював рішення про підвищення ціни на газ для населення з квітня, як це передбачено меморандумом з Міжнародним валютним фондом.


 

У Ньйоні (Швейцарія) сьогодні, 18 березня, відбулося жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА, за підсумками якої в суперники донецькому "Шахтарю" дісталася португальська "Брага".


 

"За останні два роки Крим поринув у масові арешти й репресії. Права кримських татар цинічно порушуються. Поведінка окупантів у Криму все більше нагадує сталінські часи", - зазначив президент.


 

 

Міністр оборони України Степан Полторак і міністр з питань Збройних сил Великобританії Пенні Модант 17 березня підписали Меморандум про співпрацю в оборонній сфері.


 

За добу в зоні проведення АТО зафіксовано 42 обстріли, з них 27 на Донецькому напрямку і 15 - на Маріупольському. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці у Facebook.