Сб, 2024-04-20, 10:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Попри заявлене президентом РФ Володимиром Путіним масштабне виведення російського збройного контингенту з території Сирії, супутникові знімки продовжують свідчити, що основна частина сил не готова до відправки.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2016-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Посол США в Україні Джеффрі Пайетт засудив зрив в Львові "Фестивалю рівності", який мав відбутися цими вихідними. Про це дипломат написав у своєму Твіттері.


 

 

Глава Адміністрації президента України Борис Ложкін заявив, що не претендує на посаду прем`єр-міністра України.


 

Планами Міноборони РП передбачається, що війська територіальної оборони країни будуть п’ятим родом збройних сил Польщі. До кінця 2016 року планується створення трьох бригад тероборони Польщі.


 

 

Українську льотчицю, народного депутата Надію Савченко засудять і передадуть Україні, головним переговірником у справі її визволення є США.


 

 

Cьогодні на двох спортивних аренах Києва відбудуться футбольні матчі Чемпіонату України та Ліги Парі-Матч.


 

Вінницький міський суд 20 березня продовжив розгляд справи щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у державній зраді екс-керівнику обласної поліції Антону Шевцову.


 

 

Український спортсмен Олексій Касьянов став срібним призером з семиборства на чемпіонаті світу-2016 з легкої атлетики в приміщенні.


 

 

Після закінчення роботи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ російські найманці наростили бойову активність та продовжили обстріли позицій сил АТО.


 

Территориальное соседство с главным должностным лицом в государстве никак не сказалось на улучшении жилищных условий самых небогатых обитателей подмосковного села Усово.