Пт, 2024-03-29, 15:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (FAO) відзначає Монголію, Таджикистан, Туркменістан і Сербію серед найбільш перспективних ринків для українських експортерів.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

мебель для сада

 

Мебель, выполненная из массива ольхи, пользуется немалым спросом. Ее покупают из-за умения ольхи имитировать древесину красного дерева. Хорошо высушенный массив характеризуется приятным желтоватым оттенком.


 

 

Москва пропонувала обміняти українську льотчицю Надію Савченко не на російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофеєва, а на шляхопровід до Криму.


 

 

Після проведення нелегального видобутку бурштину земля стає непридатною для сільськогосподарської діяльності.


 

 

Сирія почала постачання овочів і фруктів до Росії. Це мало хоча б частково замінити заборонені з січня до ввезення турецькі продукти.


 

 

22 березня Конституційний Cуд України у формі усного слухання продовжив розгляд справи щодо конституційності ряду положень закону "Про очищення влади".


 

За день до похорону, 21 березня, президент України Петро Порошенко передав Золоту Зірку Героя України дружині вбитого журналіста Гонгадзе - Мирославі.


 

 

Ганна Різатдінова виборола три нагороди для збірної України з художньої гімнастики на етапі Кубка Світу в Лісабоні.


 

Голова Служби безпеки України Василь Грицак не здивується, якщо згодом виявиться, що за сьогоднішніми вибухами в Брюсселі стоять спецслужби Російської Федерації, і це є елементом гібридної війни, яку розв`язує Росія.


 

Так, головним і єдиним претендентом на посаду прем'єр-міністра сьогодні є Володимир Гройсман. Нинішній керівник АП Борис Ложкін претендує на посаду віце-прем'єра-міністра з економіки.


 

 

Так званий Донецький суд Ростовської області РФ сьогодні 22 березня продовжив оголошення вироку українській льотчиці, народному депутату Надії Савченко.


 

 

Після відносного затишшя і зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінків бойовики активізували обстріли позицій сил АТО.