Чт, 2024-04-18, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

На латвійсько-російському кордоні побудовано перші три кілометри паркану, який стане одним із способів для затримання нелегальних мігрантів.
 

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-03-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За минулу добу в зоні АТО один український військовослужбовець загинув, семеро зазнали поранень. Про це сьогодні 28 березня на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

У Херсоні через заборгованості по зарплаті водії тролейбусів не вийшли в неділю, 27 березня 2016 року, на роботу.


 

 

Більш ніж 250 компаній з України та Нідерландів зареєструвалися для участі в українсько-нідерландському бізнес-форумі, який відбудеться у Нідерландах 30 березня.


 

Україна посіла передостаннє 225-те місце серед 226 країн світу за рівнем інфляції у 2015 році, свідчать дані Центрального розвідувального управління США.


 

Українська художня гімнастка Анна Різатдінова засвідчила високий рівень на змаганнях у Франції, повідомляється на офіційній сторінці НОК України та олімпійської збірної у Facebook.


 

Касові збори кінотеатрів України у 2015 році становили близько 55 млн доларів. У гривневому еквіваленті - це рекорд за останнє десятиліття, але в доларах ринок знизився удвічі порівняно з довоєнним 2013 роком.


 

 

Катя єдина представляє на змаганнях Україну. На даний момент вона посідає перше місце у віковій категорії до 18 років з 5926 голосами.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк не бачить реальної альтернативи програмі діючого уряду. Про це він сказав у своєму традиційному монолозі "10 хвилин з прем'єр-міністром".


 

Найбільш складна ситуація у неділю, 27 березня 2016 року, як і раніше фіксується під Авдіївкою, де російсько-терористичні війська намагаються повернути контроль над промисловою зоною.