Чт, 2024-03-28, 14:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Київський апеляційний адмінсуд визнав законним рішення Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), про підвищення з 1 квітня 2015 року цін на газ для населення.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Фонд державного майна України почав підготовку до проведення конкурсу з продажу 99,56% акцій ПАТ "Одеський припортовий завод".


 

На європейській першості зі стрибків на батуті, акробатичній доріжці і подвійному міні-трампі в іспанському місті Вальядолід українські спортсмени завоювали дві нагороди у синхронних стрибках - серед чоловіків та жінок.


 

Сільськогосподарські підприємства в 2015 році отримали рекордну суму чистого прибутку – майже 90 млрд гривень. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.


 

 

Чинний президент не є підслідною НАБУ особою відповідно до законодавства України. Про це заявили у НАБУ у відповідь на запити ЗМІ.


 

США підтримають нового прем'єра і новий уряд України, якщо вони будуть відповідати чотирьом умовам. Про це розповів заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.


 

 

У п'ятницю 1 квітня набуває чинності закон "Про публічні закупівлі", який забезпечує переведення всіх державних закупівель в Україні в електронний формат.


 

 

Мер Одеси Геннадій Труханов має російський паспорт і володіє будівельною компанією "РОСТ" через офшорні компанії на Віргінських островах.


 

 

У нову парламентську коаліцію крім фракцій "Блоку Петра Порошенко" і "Народного фронту" можуть увійти "Батьківщина" і Радикальна партія Ляшка.


 

Бойовики російсько-терористичних бандформувань здійснили 23 обстріли українських захисників, зокрема на Донецькому напрямку - 16, на Маріупольському - 5 та 2 на Луганському.