Чт, 2024-04-25, 19:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Донецкая команда сыграла вничью в матче 21-го тура чемпионата Украины.

 

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В неділю 10 квітня 2016 року під час відзначення 72-ї річниці визволення Одеси від румунських окупантів сталися сутички, є затримані.


 

 

Протягом останньої доби ситуація на лінії фронту знову загострилася. Внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, шістьох - було поранено.


 

 

У Національній гвардії України запевняють, що в Олевському районі Житомирщини повністю припинено масовий видобуток бурштину.


 

Про можливість внесення змін до законодавства, яке регулює дію у Польщі "карти поляка" урядовці у Варшаві заявляли ще на початку цього року.


 

У неділю 10 квітня в зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Волинь" (Луцьк) можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену.


 

 

Збірна України з футзалу потрапила до списку претендентів на премію Futsalplanet Awards 2015.


 

 

Президент України Петро Порошенко призначив Дмитра Кулебу постійним представником України при Раді Європи. Про це повідомляється на сайті глави держави.


 

 

У Київському національному академічному театрі оперети відбулася Х Всеукраїнська церемонія нагородження "Героїв спортивного року-2015"


 

 

Ситуація на сході України продовжує загострюватися. Минулої доби кількість обстрілів позицій сил АТО з боку російської гібридної армії рекордно зросла.