Пт, 2024-03-29, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Працівники управління внутрішньої безпеки СБ України спільно з прокуратурою і внутрішньою безпекою поліції припинили на Рівненщині діяльність організованого угруповання, до якого входили кілька працівників місцевих підрозділів СБУ та поліції.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі українець Олександр Усик вирішив відмовитися від виходу на ринг під пісню "Їхали козаки" (гурту "Тінь сонця").


 

 

Нацбанк має намір скасувати для громадян вимогу про необхідність пред'явлення громадянами паспортів при здійсненні валютообмінних операцій на готівковому ринку.


 

"Затримано безпосередньо виконавця, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні замаху на умисне вбивство директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Рувіна Олександра Григоровича.


 

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак передав спікеру Верховної Ради України Володимиру Гройсману заяву прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про відставку.


 

 

В Україні вийде книга під назвою Saint porno, яку написав відомий мандрівник і журналіст з Києва Богдан Логвиненко на основі розповідей знайомої професійної порноактриси.


 

 

Усі українські втрати він ділить на дві категорії: перша – вкрадене режимом Віктора Януковича, друга – збитки від анексії Криму й війни.


 

 

У понеділок, 11 квітня, в обігу з'явиться оновлена банкнота номіналом 500 гривень зразка 2015 року. Про це повідомляє Національний банк України.


 

 

Польські прикордонники, які патрулювали державний кордон з Україною, виявили 50 пакунків з цигарками. Контрабанда потрапила на територію Польщі з повітря.


 

 

У зоні проведення АТО за минулу добу бойовики вчинили 64 обстріли, 16 з яких були зроблені з мінометів. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.