Чт, 2024-03-28, 14:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністр фінансів Олександр Данилюк розповів про своє бачення формату співпраці з МВФ, підкресливши, що дефіцит бюджету найчастіше "роздувається" за рахунок прийнятих Україною рішень, а не завдяки рекомендаціям МВФ.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністр фінансів Олександр Данилюк виступає проти податкових пільг, оскільки вважає, що цей інструментарій - неправильний і неефективний.


 

У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) завершився ліцензійний олімпійський турнір зі спортивної гімнастики, в якому чоловіча збірна України посіла 2-е місце і завоювала ліцензію на Ігри-2016, повідомляє офіційний сайт FIG.


 

Міністр соцполітики Андрій Рева вважає, що колишній міністр Павло Розенко справедливо критикував проект верифікації соціальних платежів ВПЛ, який проводив Мінфін під керівництвом Наталії Яресько.


 

 

Крім гранатометів, кулеметів різних систем і протитанкових ракетних комплексів, бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм.