Чт, 2024-03-28, 14:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Для многих людей аренда квартир в Грузии стала прибыльным бизнесом. Если вы лишь планируете сдавать свой первый объект, вам будет полезна наша статья.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українська сторона очікує, що вже найближчими тижнями місія МВФ працюватиме у Києві з метою вивчення ситуації на місці для завершення другого перегляду програми EFF.


 

 

Українка Олена Костевич стала переможницею другого етапу Кубка світу з кульової та стендової стрільби, який проходить у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).


 

За інформацією Посольства України в Польщі, представники польської прикордонної служби міста Бидгощ затримали злочинне угруповання, до якого входили польські громадяни. Це угруповання займалося продажем підроблених дозволів на працевлаштування.


 

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій вважає одним із найбільших викликів, які стоять перед парламентом, дисципліну серед народних депутатів. Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради у понеділок.


 

 

Улітку 2014 року з території Росії було здійснено понад 300 обстрілів української території з установок реактивних систем залпового вогню.


 

Поновлення соцвиплат, зокрема і пенсій, на окупованих територіях можливе лише після повного виконання Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності України.


 

 

У НАБУ бачать, коли депутати і судді не вносять у свої декларації автомобілі та нерухомість, але не мають інструменту притягнення їх до відповідальності.


 

 

В Україні на цьому тижні будуть спостерігатися короткочасні дощі з грозами, температура термометра опуститься на кілька градусів, найхолодніше буде в четвер.


 

На сході України підконтрольні Російській Федерації бандитські угруповання не припиняють чинити збройні провокації проти сил АТО, застосовуючи зброю, заборонену Мінськими домовленостями.