Ср, 2024-04-24, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Перший експериментальний вантажний потяг, який було запущено 15 січня 2016 року по так званому "Новому Шовковому шляху", 17 квітня повернувся до України.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Українська влада взяла на себе зобов`язання підвищити тарифи на газ, і їх треба виконати. Про це заявив прем`єр-міністр Володимир Гройсман.


 

 

Під постаментом колишнього пам’ятника Леніну в Центрально-Міському районі Кривого Рогу співробітники місцевого історико-краєзнавчого музею розкопали старовинну церкву.


 

Загальний обсяг взаємних претензій НАК "Нафтогаз України" і ПАТ "Газпром" в Стокгольмському арбітражі становить близько 50 млрд доларів. Про це повідомив глава НАК Андрій Коболєв.


 

Україна готова до приїзду місії Міжнародного валютного фонду, прибуття якого очікується найближчим часом. Про це повідомив сьогодні журналістам міністр фінансів України Олександр Данилюк.


 

Масштаби "Книжкового Арсеналу" 2016 року, який відкрився у середу 20 квітня в Києві справді вражають. 150 видавців, більш як 400 книжкових новинок, 17 тисяч квадратних метрів площі.


 

 

Українка Олена Костевич завоювала другу медаль на ІІ етапі Кубка світу з кульової та стендової стрільби, який проходить у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).


 

Генеральна прокуратура України, отримавши матеріали від комітету ФФУ з етики та чесної гри, порушила справу за статтею КК 354: підкуп відповідальної особи з метою отримання вигоди.


 

Гурт "Океан Ельзи" презентував новий кліп "Не йди". Це сингл з альбому, над яким тепер активно працюють музиканти. Про новий альбом лідер гурту Святослав Вакарчук повідомив ще в липні минулого року.


 

За минулу добу незаконні збройні формування за підтримки країни-агресора 33 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.