Сб, 2024-04-20, 10:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Независимая оценка имущества для большинства - людей очень хлопотное дело из-за огромного количества бюрократов, которые только тянут время.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У столиці проходить відкритий архітектурний конкурс Holosiiv Urban Contest на кращі рішення малих архітектурних форм для території, прилеглої до Національного природного парку «Голосіївський».


 

Національний банк України випустив пам'ятну медаль на честь подвигу ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Тираж медалі склав 20 тисяч штук, повідомляє прес-служба НБУ.


 

 

Минулої доби бойовики продовжили обстріли позицій сил антитерористичної операції із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Про це сьогодні 24 квітня повідомляє прес-центр штабу АТО.


 

Президент України Петро Порошенко доручив заступнику глави Адміністрації президента Ростиславу Павленку спільно з представниками протестантських громад підготувати проект указу про затвердження заходів з відзначення 500-річчя Реформації в 2017 році.


 

 

Ця перемога стала першою для "Карпат" на "Арені Львів". Завдяки ній львів'яни випередили в турнірній таблиці дніпродзержинську "Сталь" і піднялися на сьоме місце.


 

"При виготовленні використаний масив Карпатського дуба-сухостою - це означає, що в результаті виробництва жодне живе дерево не постраждало. Дуб не був зрізаний для виготовлення лавочки, а був знайдений сухим".


 

 

23 квітня бойовики 27 разів обстрілювали підрозділи Збройних сил України. Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу антитерористичної операції.