Чт, 2024-04-25, 01:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Музикант 10 років живе у Львові. Співав у клубах. Після талант-шоу "Голос країни" гітарист "Скрябіна" Олексій Зволинський запросив Аніса Еттаєба попрацювати разом.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-04-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Ця книжка має чотири розділи — про бізнес, є частина, яка стосується держави, є розділ про церкву, і є розділ про особистість. Тому що кожна людина має особистісно зростати.


 

 

"Верховний суд" окупованого Росією Криму визнав Меджліс кримськотатарського народу екстремістською організацією і заборонив його діяльність у РФ.


 

 

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок бойових дій один військовослужбовець загинув, п’ятеро зазнали поранень.


 

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України прогнозує зростання промислового виробництва в Україні за підсумками першого півріччя 2016 року на рівні 2,5%.


 

 

На посаду голови ДП НЕК "Укренерго" конкурсна комісія відібрала 5 з 30 кандидатів. Серед них – три українця і два іноземця.


 

 

Україна протягом двох місяців призупинить імпорт природного газу з Польщі для виконання комплексу планово-попереджувальних робіт.


 

 

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відкрив низку заходів, присвячених 30-м роковинам аварії на Чорнобильській атомній електростанції.


 

 

Україна не використала 2 млрд доларів кредитних коштів Європейського банку реконструкції і розвитку, виділених на реалізацію інфраструктурних проектів.


 

26 квітня 2016 року виповнюється 30 років, як відбулася наймасштабніша техногенна катастрофа за весь час використання атомної енергетики - аварія на Чорнобильській атомній електростанції.