Чт, 2024-04-18, 02:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Укрзалізниця" закликає українського співака Павла Зіброва не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях у своїх кліпах.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Украины Петр Порошенко считает, что война больше не может быть оправданием экономического кризиса в стране. Об этом он заявил 28 апреля 2016 года во время выступления перед административно-хозяйственным активом Херсонской области.


 

 

Футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 28 квітня, проведуть перший поєдинок 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на "Арені Львів" зіграє з чинним володарем трофею іспанською "Севільєю".


 

На охороні правопорядку на травневі свята в Україні буде задіяно близько 25 тис. правоохоронців. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомила начальник Національної патрульної поліції Хатія Деканоідзе.


 

 

Впродовж минулої доби бойовики незаконних збройних формувань, порушуючи Мінські угоди, 29 разів обстріляли позиції сил АТО, 20 обстрілів зафіксовано з 18.00 27 квітня і до опівночі.


 

Підвищення ціни на газ не відчують малозабезпечені українці, а це близько шести мільйонів сімей. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про необхідність встановити 1 млн лічильників газу протягом 2016 року. Про це він повідомив 27 квітня 2016 року на щотижневому засіданні Кабінету Міністрів.


 

 

Австралійський художник Гвідо Ван Хелтен (Guido Van Helten) намалював мурал на реакторі Чорнобильської атомної електростанції в пам'ять про ліквідаторів наслідків катастрофи, що сталася там 30 років тому.


 

 

Силы безопасности Ирака завладели компьютером, на котором содержится ценная информация о персональных данных террористов и их планах.


 

За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, але п`ятеро зазнали поранень. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.