Пт, 2024-03-29, 02:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Якщо Німеччині вдасться переконати ЄС в необхідності її пропозицій, то це стане важливим кроком на шляху зміцнення військового потенціалу Євросоюзу.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Один український військовий дістав поранень за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції в результаті обстрілу зі стрілецької зброї, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Свобода слова в Україні є керованою і залежить від олігархів – власників ЗМІ. Для реальної свободи слова нам потрібні демонополізація й деолігархізація.


 

 

Король Іспанії Феліпе VI підписав указ про розпуск обох палат парламенту і проведення в країні дострокових виборів 26 червня.


 

 

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що 2 травня одесити показали всьому світу свою толерантність і організованість. Про це Саакашвілі сказав у понеділок 2 травня пізно ввечері.


 

 

Україна може отримати 50 мільярдів доларів від російського "Газпрому" після задоволення позову "Нафтогазу" у Стокгольмському арбітражі.


 

В рамках конференції ЮНЕСКО, присвяченій Всесвітньому дню свободи преси, представники української делегації заявили про зачистку інформаційного простору в Криму і репресії щодо місцевих журналістів.


 

 

У центрі Одеси сотні людей зібралися на віче пам`яті українських патріотів. О 20.00 люди зібралися на Грецькій площі.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільною. Однак з початку доби бойовики проросійських бандформувань двічі порушили режим повної тиші. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Фейсбук.