Вт, 2024-04-16, 09:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Починається економічне зростання, і воно триватиме, якщо будуть продовжуватися реформи і якщо буде підтримка не тільки в уряді, а й насамперед у парламенті", - сказав Лешек Бальцерович.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-05-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Спікер парламенту Андрій Парубій пояснив, чому вважає вигадкою так звану "стратегічну сімку" у владній верхівці. "По-перше, не бачу ніякої проблеми в сімці. По-друге, ніякої сімки не існує.


 

У четвер 5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.


 

 

Міністр з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш має намір ініціювати обговорення питання скасування статусу нерезидентів для кримчан.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон № 1078-VIII про запровадження в Донецькій області системи електронних закупівель. Про це в середу 4 травня повідомляє прес-служба голови держави.


 

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), очолювана Роном Ван Руденом (Ron Van Rooden), працюватиме в Києві в період з 10 по 18 травня у рамках другого перегляду програми розширеного фінансування EFF, зазначено в повідомленні фонду в четвер 5 травня.


 

 

Доход, превышающий 1 млн грн, в 2015 году задекларировали 1232 гражданина Украины. Общая сумма задекларированного ими дохода составляет 6 млрд грн.


 

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко вже цього літа може стати гравцем чемпіонів Англії - "Лестера". Андрій Ярмоленко є однією з головних трансферних цілей команди Клаудіо Раньєрі.


 

Екс-голова Луганської облВЦА, новопризначений заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука повідомив, що допускає відновлення торгівлі з непідконтрольними районами Донбасу.


 

 

Протягом минулої доби ситуація в зоні проведення АТО дещо ускладнилася, бойовики 13 раз порушили встановлений раніше "режим повної тиші".