Пт, 2024-03-29, 07:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховна Рада не проголосувала в першому читанні за законопроект, що розширює коло осіб, які можуть претендувати на посаду генерального прокурора України, зокрема, кандидатам не обов'язково мати юридичну освіту.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

По результатам социологического опроса, проведенного в Вооруженных силах Украины в апреле 2016 года, 74% военнослужащих уверены в том, что они воюют с "гибридными" подразделениями ВС РФ.


 

 

У Меджлісі вважають, що традиційне сходження кримськотатарської молоді на кримську вершину Чатирдаг цього року недоцільно, бо може бути використано російською "владою".


 

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів розповів про п'ять пріоритетів діяльності міністерства, серед яких - розвиток малого і середнього бізнесу та економія бюджетних коштів.


 

 

До Києва, як і планувалося раніше, прибула місія ключового кредитора України - Міжнародного валютного фонду - повідомили у прес-службі Міністерства фінансів.


 

 

За минулу добу співробітники Держприкордонслужби припинили на державному кордоні та в зоні проведення АТО чотири спроби надання неправомірної вигоди.


 

Форвард київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, який став одним з головних учасників бійки у матчі з донецьким "Шахтарем", визнав, що в той момент вчинив неправильно.


 

 

Нацбанк України вводить в обіг з 12 травня 2016 року срібну монету пам`яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Про це йдеться у повідомленні НБУ.


 

 

З вичерпним порядком денним роботи Верховної Ради, принаймні на найближчий пленарний тиждень, парламентарі визначаться сьогодні на Погоджувальній раді о 10-й ранку.


 

 

Ситуація у зоні проведення АТО суттєво погіршилась, бойовики порушують умови суворого незастосування зброї практично вздовж усіє лінії розмежування.