Чт, 2024-03-28, 21:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Луганська "Зоря" вперше у своїй історії гратиме у фіналі Кубку України з футболу. У скандальному матчі з "Дніпром" у Запоріжжі "чорно-білі" вирвали перемогу з потрібним рахунком.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сім'ї, які не зможуть оплатити нові ціни на послуги ЖКГ, будуть отримувати адресну допомогу від держави та сплачуватимуть близько 10% загальної суми платіжки.


 

 

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе ухвалила рішення залишити цю посаду. Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив у Twitter.


 

За прошедшие сутки в зоне проведения АТО на Донбассе один военнослужащий погиб, еще трое украинских военнослужащих получили ранения, сообщил спикер администрации президента Украины по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

 

Кабінет міністрів планує створити відомство для боротьби з контрабандою. Про це на засіданні Кабміну повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


готелі Львів

 

З якихось незрозумілих причин люди вважають, що чим дорожче готель, тим краще відпочинок. Повірте, відпочинок не залежить від того, скільки грошей ви витратите на нього.


 

 

Національний банк виконав усі умови програми МВФ, що стосуються його діяльності, і наразі очікує на якнайшвидше завершення другого перегляду програми розширеного фінансування EFF.


 

 

На чемпіонаті Європи з водних видів спорту в Лондоні Україна здобула в командну скарбничку третю медаль - знову срібну, як і дві попередні.


 

 

В зоне АТО на протяжении минувших суток боевики 11 раз обстреляли позиции украинских сил. Об этом пресс-центр штаба АТО сообщает на странице в Facebook.


 

На засіданні фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко запевнив, що йому ніхто не буде вказувати, що робити в Генеральній прокуратурі України.


 

 

Асамблея донорів виділить Україні 100 млн євро, що їх бракує для фінансування будівництва об`єкту "Укриття" в Чорнобильській зоні відчуження.