Пт, 2024-03-29, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабінет міністрів України очікує найближчим часом отримати від новопризначеного голови правління Публічної акціонерної компанії "Укрзалізниця" Войцеха Бальчуна план розвитку держкомпанії.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко повернув на повторний розгляд до Верховної Ради України закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків".


 

 

В Україні завершують роботу над фільмом "Війна на нульовому кілометрі" про події, що сталися на кордоні з Російською Федерацією у червні-липні 2014 року.


 

 

За минулу добу внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції на сході України поранення дістали троє військовослужбовців Збройних сил України, загиблих немає.


 

Кабінет міністрів України має намір у жовтні-грудні 2016 року монетизувати деякі види пільг, зокрема на проїзд. Таке завдання міститься в проекті плану першочергових кроків уряду на 2016 рік, текст якого оприлюднено на веб-сайті уряду.


 

Дефіцит Пенсійного фонду України становить 145 млрд гривень і може зростати щороку, якщо не будуть проведені реформи. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє прес-служба Кабміну.


 

Меморандум з ключовим кредитором України Міжнародним валютним фондом щодо другого перегляду програми реформ практично узгоджено, залишилися технічні деталі, які загалом не впливають на процес співпраці з Фондом.


 

 

Кілька десятків учасників першого міжнародного фестивалю середньовічної культури "Порохова вежа" пройшли по вулиці Дерибасівській.


 

У дні Європи в центрі Києва на Михайлівській площі відбудеться "Європейський пікнік" з мінімальною кількістю офіційних заходів та масою музичних, спортивних і кулінарних заходів на п'яти локаціях.


 

 

До 1 червня 2016 року в Україні буде патрульна поліція в усіх великих містах. Як передає Департамент комунікації Національної поліції України, про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.


 

Противник не припиняє обстрілів, застосовуючи важке озброєння, минулої доби проросійські НЗФ 15 разів відкривали вогонь по українських підрозділах. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.