Чт, 2024-03-28, 10:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з льотчицею і народним депутатом Надією Савченко заявляє, що в Україну сьогодні разом із Савченко повернулись надія і тверда віра в нашу перемогу.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-05-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Пам'ятник чекістам біля станції метро "Либідьська" у Києві, який мали демонтувати та перенести до іншого місця в середу 25 травня 2016 року, зруйнували екскаватором.


 

 

Кабінет міністрів затвердив концепцію створення і функціонування автоматизованої системи "єдине вікно", що спрощує митні процедури та усуває доступ правоохоронців до митних оглядів.


 

 

Кількість туристів, які в поточному році відвідають анексований Росією Крим, може досягти 1,5 млн осіб, що на 11,8% менше, ніж було зафіксовано в 2015 році.


 

 

Літак президента України з українкою Надією Савченко на борту вилетів з Ростова-на-Дону до Києва.


 

 

Товарообіг між Україною і США в січні-квітні 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зріс на 6% - до 714 млн доларів.


 

 

У Мюнхені (Німеччина) завершилися змагання етапу Кубка світу зі стрільби з пневматичного пістолета з відстані 10 метрів, де перемогу святкував українець Олег Омельчук.


 

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною та сином Михайлом, а також з українськими військовослужбовцями та дітьми з особливими потребами відвідали великий сольний концерт переможниці Євробачення-2016 Джамали.


 

 

У музейних фондах і інших установах, які перебувають під керівництвом Міністерства культури і туризму, проведуть повну інвентаризацію.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною: за минулу добу бойовики 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів.