Ср, 2024-04-24, 07:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Відновлення контролю України над неконтрольованою ділянкою кордону на Донбасі є ключовим у виконанні Мінських угод. Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час виступу в мобільному прикордонному загоні Держприкордонслужби.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна подала до Високого суду Англії заперечення проти лютневого позову компанії The Law Debenture Trust Corporation PLC, що представляє інтереси Російської Федерації, щодо кредиту на 3 млрд дол.


 

 

Український рок-гурт Sinoptik переміг у світовому фіналі музичного конкурсу The Global Battle of the Bands (GBOB). Про це повідомили на сторінці події у Facebook.


 

Колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак передав у Національне антикорупційне бюро документи, що підтверджують незаконні виплати "Партією регіонів" готівки низці колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників.


 

 

Керівництво України привітало прикордонників з професійним святом, яке відзначається сьогодні, 28 травня. "Два роки тому ви першими стали на шляху підступного російського агресора.


 

 

Впродовж минулої доби внаслідок зіткнення на Маріупольському напрямку з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків загинув один українській військовий.


 

 

Цими вихідними, 28 та 29 травня, у зв’язку зі святковими заходами з нагоди Дня Києва та Дня столиці, буде перекрито руху транспорту на деяких центральних магістралях міста.


 

По результатам исследования, проведенного Всероссийским центром изучения общественного мнения, выяснилось, что степень удовлетворенности россиян жизнью за минувший год почти не изменилась, однако они стали давать более пессимистичные прогнозы.


 

 

Президент Петро Порошенко запровадив у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України щодо персональних санкцій проти російських пропагандистів.