Пт, 2024-03-29, 00:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Збірна України піднялася на три сходинки в оновленому рейтингу національних збірних ФІФА і тепер посідає 19-те місце, повідомляється на офіційному сайті організації.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Верховна Рада України приступила до розгляду законопроекту "Про внесення змін до Конституції України щодо правосуддя" (№3524).


 

 

Верховна Рада внесла до сьогоднішнього порядку денного і розпочала розгляд законопроекту про зміни до Конституції, що стосуються правосуддя.


 

 

В Литве в среду 1 июня прошли традиционные соревнования ползающих малышей. Быстрее всего, за 11 секунд, пятиметровый плюшевый коврик преодолел 10-месячный Камилис Дамбраускас.


 

 

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пропонує поділити всі вугільні підприємства на три категорії залежно від їхніх обсягів видобутку.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про особливості здійснення закупівель товарів, послуг і робіт для гарантованого забезпечення потреб оборони" (№4288), повідомляє 1 червня 2016 року прес-служба голови держави.


 

 

Оргкомітет акції "7 чудес України: історичні міста та містечка" оголосив сьогодні 21 фіналіста. Відсьогодні розпочинається старт голосування за сімох переможців.


 

 

Фракція "Блок Петра Порошенка" підтримає початок судової реформи в країні й проголосує за законопроект "Про суддів та судоустрій", а також внесення змін до Конституції в частині правосуддя.


 

 

Країни Євросоюзу відклали запровадження візової лібералізації для громадян Грузії, затримки можуть виникнути і стосовно України.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО має тенденцію до загострення: за минулу добу бойовики 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.