Чт, 2024-04-25, 21:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

 

Німеччина і Франція розробляють норму, згідно з якою окремі країни ЄС зможуть призупиняти безвізовий режим.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-06-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

 

Раніше співробітники турецьких контролюючих органів відмовлялися оформляти українські фури на підставі разових двосторонніх дозволів.


 

 

У тимчасово окупованому Криму знову затримали кримського татарина, повідомив перший заступник голови Меджлісу кримських татар Наріман Джелялов у Facebook.


 

Михеил Саакашвили заявил, что на следующей неделе переносит свой кабинет в палатку на трассе "Одесса-Рени" в знак протеста против недостаточного финансирования ее ремонта.


 

 

У Польщі триває робота над зміною умов праці для іноземців. Як передає "Польське радіо", чиновники мають намір зрівняти заробітні плати найманих робітників з-за кордону і поляків.


 

Соліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на концерті в Харкові присвятив пісню звільненій українській льотчиці Надії Савченко, яка приїхала на виступ групи з сестрою Вірою.


 

 

Заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор України Анатолій Матіос розраховує протягом тижня оприлюднити причини і мотиви вбивства адвоката Юрія Грабовського.


 

 

У селі Косенівка Уманського району Черкаської області демонтували останній на Черкащині пам’ятник Леніну.


 

 

Український дзюдоїст Георгій Зантарая здобув перемогу на останньому перед Олімпіадою в Ріо турнірі - Континентальному кубку в Мадриді.


 

 

Прокремлівські незаконні збройні формування і надалі продовжують обстріли українських підрозділів у районі проведення АТО. Протягом ночі та дня бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.