Пт, 2024-03-29, 17:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Для гасіння пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі використовують авіацію ДСНС, повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-06-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Можно кленбутерол купить на сайте danabol.in.ua. Активный компонент - clenbuterol hydrachloride. В упаковке — 100 таблеток (0,4 mg) таблетка. Действует в течении — 60-80часов.


 

 

Фестиваль сучасного мистецтва "PORTO Franko Гогольfest" розпочинається 8 червня в Івано-Франківську. Про це повідомляється на сайті Міністерства культури.


 

 

Національний банк України дозволив банкам з 15 червня 2016 року змінювати курси купівлі/продажу валют впродовж операційного (робочого) дня.


 

 

Міністр юстиції України Павло Петренко закликає Верховну Раду на наступному пленарному тижні підтримати законопроект про громадянську конфіскацію коштів.


 

 

За попередніми даними міжнародні резерви України на 1 червня 2016 року становили 13,536 млрд дол. в еквіваленті. Про це у вівторок 7 червня інформує прес-служба НБУ.


 

 

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі встановив намет, облаштований як робочий кабінет на трасі Київ-Рені. Про це Саакашвілі пише у Facebook.


 

 

Компанія "Стройгазмонтаж" наближеного до Путіна мільярдера Аркадія Ротенберга не може продовжити будівництво Керченського мосту через затримки оплати виконаних робіт.


 

Полужесткий корсет для спины носят при сильных нагрузках, занятиях физкультурой, долгой автоезде, при болевом синдроме от заболеваний спины.


 

Народні депутати України Дмитро Ярош та Надія Савченко 6-7 червня разом відвідали українських воїнів з різних підрозділів, які дислокуються в гарячих точках Донбасу - місті Авдіївка і селищі Широкине.


 

На сьогодні за кордоном України легально перебуває до 5 млн українців і ця тенденція зростає. У зв’язку з цим МЗС України робить усе можливе, щоб українці за кордоном почували себе захищеними й отримували відповідну консульську допомогу.


 

Грибовицьке звалище під Львовом знову загорілося - температура в епіцентрі сягає 360 градусів за Цельсієм. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.


 

 

Впродовж минулої доби бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на своїй сторінці в Facebook.